Oormerkenfabriek Plastifran

SchipVast heeft een oormerkenfabriek gerealiseerd voor een dochteronderneming van The Schippers Group, namelijk voor Plastifran. Deze fabriek is gerealiseerd aan de Diamantweg 65 in Hapert, op het Kempisch Bedrijvenpark, tegen de A67.

SchipVast is een dochterondernemering van The Schippers Group. SchipVast heeft een oormerkfabriek gerealiseerd voor een ander dochterbedrijf van The Schippers Group, namelijk voor Plastifran. Nadat het eerder voor moederbedrijf The Schippers Group te klein werd op haar oude locatie in Bladel en zij naar Hapert verhuisde, had dochter Plastifran ook behoefte aan een grotere bedrijfslocatie. Plastifran heeft daarom eveneens de stap naar het Kempisch Bedrijvenpark gezet. Hier hebben we een fabriek van ca. 5000 m² gebouwd naar een ontwerp van Keeris Architecten. Hier kan Plastifran miljoenen kunststof oormerken per jaar gaan produceren voor de professionele veehouders over de hele wereld.

Een oormerk is geschikt voor runderen, varkens, geiten en schapen en kan je zien als een paspoort voor het dier. Doordat ieder dier een uniek nummer heeft, kan je ze ook gemakkelijk uit elkaar houden.

In oktober 2022 is gestart met de bouw door Industriebouw Zuid en eind juli 2023 is de fabriek opgeleverd en in gebruik genomen.

Het Eindhovens Dagblad schreef over dit project tijdens de bouw.

Bekijk ook deze woningen

Rond Deel 12 Bladel
Rond Deel 12, Bladel
vanaf p/maand
Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand