Oormerkenfabriek Plastifran

SchipVast gaat een oormerkenfabriek realiseren voor een andere dochteronderneming van The Schippers Group, namelijk voor Plastifran. Deze fabriek wordt gerealiseerd aan de Diamantweg in Hapert, op het Kempisch Bedrijvenpark, tegen de A67.

SchipVast is een dochterondernemering van The Schippers Group. SchipVast gaat een nieuwe oormerkfabriek realiseren voor een ander dochterbedrijf van The Schippers Group, namelijk voor Plastifran. Nadat het voor The Schippers Group te klein werd op haar oude locatie in Bladel, heeft dochter Plastifran ook behoefte aan een grotere bedrijfslocatie. Plastifran gaat daarom eveneens de stap naar het Kempisch Bedrijvenpark maken. Hier gaan we een fabriek van ca. 5000 m² bouwen. Hier kan zij miljoenen kunststof oormerken per jaar gaan produceren voor de professionele veehouders over de hele wereld.

Een oormerk is geschikt voor runderen, varkens, geiten en schapen en kan je zien als een paspoort voor het dier. Doordat ieder dier een uniek nummer heeft, kan je ze ook gemakkelijk uit elkaar houden.

In oktober 2022 is gestart met de bouw en de oplevering staat gepland in de zomer van 2023.

Het Eindhovens Dagblad schreef erover. 

Bekijk ook deze woningen

2
Bouwgrond Postelweg Bladel
vanaf p/maand
Pelgrimshof 1 april 21 (4)
Pelgrimshof, Arendonk
vanaf p/maand