Beukenbos-Laar, Bladel

Aantal kamers 3
Prijs per maand, vanaf €950,-
Soort woning: Appartement

Wonen met voorzieningen op loopafstand

Aan het Laar in Bladel is een appartementengebouw gerealiseerd dat aansluit op het bestaande complex van SchipVast dat ligt aan de Bleijenhoek en het Beukenbos. Laatstgenoemde complex bestaat uit 27 appartementen. Het appartementengebouw aan het Laar bestaat uit 18 appartementen. Samen vormt het sinds de oplevering van het gebouw aan het Laar nu 1 appartementencomplex met totaal 45 woningen. Onder het gehele complex is een parkeerkelder gelegen. De vleugel aan het Laar bestaat uit appartementen met 2 slaapkamers. Het complex is voor voetgangers zowel toegankelijk vanaf de Bleijenhoek als vanaf het Beukenbos. Met de auto en fiets bereik je de parkeerkelder via de hellingbaan aan de Beukenboszijde van het complex.

Eigenschappen woning
De 18 levensloopbestendige appartementen variëren in grootte van 86 m² tot 113 m². Alle woningen voldoen aan het certificaat ‘WoonKeur’ en drie woningen voldoen zelfs aan ‘WoonKeur Plus’.

Iedere woning beschikt over een inkom, een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een wasruimte-/berging met aansluitpunt wasmachine/droger, een bezoekerstoilet en buitenruimte in de vorm van een loggia. In de kelder van het appartementengebouw is een parkeergarage waar de bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats, bestemd voor het parkeren van een rijklare auto of motor. Ook heeft iedere bewoner in de parkeerkelder een eigen berging van zo’n 5 m² groot voor het stallen van de fiets, een papierkliko en dergelijke. Op het buitenterrein van het gebouw is een ondergrondse afvalcontainer voorzien voor het deponeren van afvalzakken.

Op de hoogte blijven wanneer er een woning vrij komt?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. U komt dan in ons woningzoekendenbestand, zodat u op de hoogte blijft op het moment dat er een woning vrij komt binnen dit appartementengebouw. Ook ontvangt u op dat moment een inlichtingenformulier van ons. Na ontvangst van het inlichtingenformulier, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de woningen, alsook de plattegronden en dergelijke vindt u in de brochure.

Bekijk ook deze woningen

Beukenbos Fase II
Beukenbos-Laar, Bladel
vanaf €950 p/maand
Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos, Bladel
vanaf €880 p/maand