Villa Bleijenburgh, Bladel

Aantal kamers 2 of 3 slaapkamers
Woonoppervlakte 113m² tot 137m²
Prijs per maand, vanaf €2300,-
Soort woning: Appartement

Kleinschalig, beschermd en verzorgd wonen

Villa Bleijenburgh is een kleinschalig sfeervol wooncomplex voor ouderen waar zorg op maat geboden kan worden met luxe faciliteiten en prachtige tuin. Wij bieden ouderen een veilige, vertrouwde en comfortabele woonomgeving met volledige verzorging naar wens. In sfeervolle, ruime en levensloopbestendige appartementen en in een sfeer van onbezorgd wonen, warmte en persoonlijkheid.

Wonen in Villa Bleijenburgh biedt mensen op oudere leeftijd een woonvorm die geschikt blijft, ook als de gezondheid achteruit gaat en (intensieve) verzorging nodig is. Hierdoor weet u als bewoner dat u in uw eigen vertrouwde appartement en omgeving kan blijven en niet naar een verpleeghuis of andere zorginstelling hoeft te verhuizen.

Het geeft voor vitale ouderen en hun familie een gevoel van veiligheid en rust als ze ergens gaan wonen waar ze ook kunnen blijven wonen als er fysieke of mentale beperkingen ontstaan. Een voorwaarde is dat er verantwoorde zorg geleverd kan worden. Kleinschalig, beschermd en verzorgd wonen kenmerken Villa Bleijenburgh. Het zorgconcept dat SchipVast heeft gekozen voorziet in een woonvorm die geschikt blijft, zelfs als de gezondheid achteruit gaat en verzorging nodig is. Hierdoor weet de bewoner dat hij/zij voor altijd in zijn eigen, vertrouwde appartement en omgeving kan blijven.

De woningen

Villa Bleijenburgh telt 21 luxe woonzorgappartementen in de vrije sector die in grootte variëren van ca. 113 m2 tot 137 m2 en allemaal voorzien zijn van een eigen buitenruimte. De appartementen zijn gericht op zelfstandige bewoning met daarbij specifieke voorzieningen om het mogelijk te maken ook bij intensieve zorgvraag in het appartement te kunnen blijven wonen.

De appartementen beschikken over een royale woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, een ruime badkamer met douche en toilet, een apart bezoekerstoilet, wasruimte-/berging en een buitenruimte. In de kelder van het gebouw is een parkeergarage gesitueerd waar de bewoners beschikken over een eigen parkeerplaats en bergruimte.

De statige villa aan de Bleijenhoek in Bladel heeft een passende herbestemming gekregen in dit project. De villa vormt het faciliteitengebouw, waar de bewoners kunnen samenkomen en recreëren met elkaar. De villa is verbonden met het appartementengebouw waar de bewoners hun privéwoning hebben. In de villa zijn diverse luxe faciliteiten aanwezig, zoals een verwarmd zwembad met welness, een sportruimte en een gemoedelijke huiskamer. Ook voorziet het project in een riante gezamenlijke tuin in parkachtige setting die ingericht is als bewegings- en belevingstuin. Zo zijn er een jeu des boules-baan, wandelpaden, een groot tuinhuis met terras en mooie borders vol met kleurrijke en geurende bloemen en planten.

Wonen in Villa Bleijenburgh staat voor samen met plezier oud worden in rust, comfort en indien noodzakelijk met optimale zorg. In de villa staan de wensen en behoeften van de bewoners en hun naasten centraal en hun normen en waarden worden gerespecteerd.

De zorg en services

Navis Curae is een zorg- en serviceorganisatie die zorg verleent op basis van PGB-financiering. Het team van Navis Curae heeft uw welzijn en dagelijks genieten hoog in het vaandel. Leven zoals u gewend bent en doen wat nog kan: zij wil daar iedere dag een bijdrage aan leveren. U kunt in Villa Bleijenburgh gebruik maken van diverse diensten, activiteiten en services van Navis Curae. Meer informatie over Navis Curae vindt u op haar website.

Op de hoogte blijven wanneer er een woning vrij komt?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. U komt dan in ons woningzoekendenbestand, zodat u op de hoogte blijft op het moment dat er een woning vrij komt binnen dit appartementengebouw. Ook ontvangt u op dat moment een inlichtingenformulier van ons. Na ontvangst van het inlichtingenformulier, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de woningen, alsook de plattegronden en dergelijke vindt u in de brochure.

Bekijk ook deze woningen

Beukenbos Fase II
Beukenbos-Laar, Bladel
vanaf €950 p/maand
Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos, Bladel
vanaf €880 p/maand