Belangrijke mededeling - Wachtlijst

Prijs per maand, vanaf €800,-
Soort woning: Appartement

Het is erg druk op de woningmarkt.
Vanwege deze drukte duurt het langer dan we willen om persoonlijk te reageren op vragen over woningen die te huur staan. Als u zich heeft ingeschreven via onze inschrijfpagina, dan wordt u op de hoogte gehouden als er een woning vrijkomt die aansluit bij u woningwensen. Het heeft dus geen zin om tussentijds te bellen met de vraag of er inmiddels al een woning vrij is. De snelste en effectiefste manier om in aanmerking te komen voor een woning is door ons aanbod online te bekijken. Door u zelf vrijblijvend en kosteloos in te schrijven meldt u zich bij ons om vervolgens bericht van ons te krijgen op het moment dat er een woning vrijkomt die aansluit bij de door u opgegeven woningwensen.

Hoe werkt ons actueel aanbod?
In ons actueel aanbod vindt u een overzicht van onze huurwoningen met bijbehorende informatiebrochures, zodat u zich kan oriënteren op een woning die bij u past. Dat de woongebouwen in ons actueel aanbod worden weergegeven wil dus niet zeggen dat er ook een woning vrij is op dit moment. Het is erg druk op de woningmarkt, waardoor het niet zinvol is om individuele woningen afzonderlijk te gaan adverteren gezien de snelheid waarmee een huurmutatie plaatsvindt door de voornoemde drukte. Dat is de reden dat u de woongebouwen in ons actueel aanbod vindt in plaats van individuele woningen, zodat u wel een goed beeld krijgt van onze woningen die zoal vrijkomen. Doorgaans kan een bewoner met inachtneming van één maand opzegtermijn zijn huurovereenkomst opzeggen, dus het kan zomaar zijn dat u vrij snel bericht ontvangt met meer informatie over een woning die vrijkomt als u eenmaal bent ingeschreven.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven als er een woning vrij komt.
Geïnteresseerden voor een woning kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. U komt dan in ons woningzoekendenbestand, zodat u op de hoogte blijft op het moment dat er een woning vrij komt die aansluit bij de door u opgegeven woningwensen. Ook ontvangt u op dat moment een inlichtingenformulier van ons. Na ontvangst van het inlichtingenformulier, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Bekijk ook deze woningen

Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos Fase I, Bladel
vanaf €800 p/maand
Landleven-Eindhoven-29-nov.-2021-1-scaled (1)
Landleven, Eindhoven
vanaf €975 p/maand