Waterlaat, Arendonk

In Arendonk realiseert SchipVast in samenwerking met o.a. AP/ART Architecten drie eengezinswoningen op riante kavels van respectievelijk 644, 462 en 484 m² groot, gelegen aan de Waterlaat, op korte afstand van de voorzieningen die het dorp te bieden heeft.

Verkavelingsvergunning
In samenwerking met onder andere studiebureau Veerle Piedfort en Keeris Architecten zijn in een vroeg stadium de kaders gemaakt voor een nieuwbouwproject aan de Waterlaat in Arendonk, bestaande uit het verkavelen van een braakliggende terrein met klein bos aan een zandweg.

De verkaveling van 2019 schept de kaders voor het nieuwbouwplan, bestaande uit de realisatie van een verharde, openbare weg met drie bouwkavels. Aan deze weg, thans bekend als de Waterlaat, worden drie eengezinswoningen gerealiseerd.

Aanleg van een openbare weg
In samenwerking met onder andere A DEMAIN Infra Consult, Huijbregts Infra en de gemeente Arendonk is de openbare weg met nutsvoorzieningen ontwikkeld en aangelegd. Het bestaande huis dat grenst aan het plangebied is daarbij ook aangesloten op deze weg; een verbetering van het openbaar gebied ter plaatse.

Eengezinswoningen
In samenwerking met AP/ART architecten wordt de bouwvergunningaanvraag voor de drie eengezinswoningen nader uitgewerkt en ingediend bij de gemeente, zodat na verkrijging van de vergunning gestart kan worden met de realisatie van deze huizen. De woningen zijn gunstig gelegen, gelet op de voorzieningen in de nabijheid. Zo ligt er een supermarkt om de hoek en ook het centrum van Arendonk is vlakbij. Tijdens de bouw zal AP/ART architecten tevens betrokken zijn, onder meer met de controle op de werken.

De bouw start 1 maart 2024 en zal verzorgd worden door Aannemersbedrijf P. van Hulst.

Bekijk ook deze woningen

Beukenbos Fase II
Beukenbos-Laar, Bladel
vanaf €950 p/maand
Palletplaatsen A67 Hapert
Palletplaatsen A67 Hapert
vanaf €6 p/maand