Landleven, Eindhoven

Een project op de gemeentegrens

Dorpse gevoelens in een verstedelijkte omgeving, tussen de stad Eindhoven aan de ene zijde en de rust en landelijke ruimte van de Kempen aan de andere zijde.

Aangenaam wonen in Meerhoven
In samenwerking met o.a. Laurey Architecture & Environment en Bouwbedrijf De Kempen is het appartementencomplex aan het Landleven 82-160 te Eindhoven gerealiseerd, bestaande uit 40 appartementen in de vrije huursector. Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen (begane grond, eerste, tweede, derde verdieping) met een parkeerkelder die ruimte biedt aan 43 auto’s.

Eigenschappen woning
De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep, zijn rustig gelegen met goede uitvalswegen naar de omgeving. De 40 appartementen variëren in grootte van 65 m² tot 106 m² en zijn gelegen in de vrije huursector. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, een badkamer, een of twee balkons, aparte toiletruimte en een wasruimte met opstelling CV-installatie (vloerverwarming, energielabel A). In de parkeerkelder van het appartementengebouw beschikt de huurder over een eigen parkeerplaats, alsook een eigen afsluitbare berging t.b.v. het stallen van een fiets, het tijdelijk bewaren van oud papier en dergelijke. Bij het appartementengebouw is een ondergrondse afvalcontainer gelegen voor het deponeren van restafval.

Veel animo door gunstige ligging
Meer dan 100 geïnteresseerden waren er voor deze woningen. Niet zo gek overigens, want het gebouw is perfect gelegen in de nieuwbouwwijk Grasrijk aan de rand van Meerhoven, rustig gelegen op loop- en fietsafstand van de diverse voorzieningen in de omgeving. Op korte afstand is winkelcentrum Meerhoven met o.a. een Jumbo, Albert Heijn, Lidl, Etos en Primera gelegen. Het appartementencomplex biedt uitzicht over het groen, aan de rand van Meerhoven in het deelplan Grasrijk. Een jonge-, moderne-, en kindvriendelijke woonomgeving. Ook ben je zo in Veldhoven, zoals het Citycentrum met al haar winkels of de wijk Zeelst met de jaarlijks druk bezochte kermis. Diverse openbare voorzieningen zoals o.a. openbaar vervoer, speeltuinen, scholen, kinderdagverblijf, sport- en gezondheidscentrum, park Meerland en winkels zijn op loop- en fietsafstand gelegen. Door de centrale ligging zijn de uitvalswegen de N2, A2, A50, A58 en A67 zeer nabij. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen, onder andere door grote bedrijven in de regio als ASML, Philips, Daf en High Tech Campus, staat de regio bekend door een bovengemiddelde werkgelegenheid.

Kortom: het betreft hier wonen in een moderne rustige leefomgeving met goede uitvalswegen en voorzieningen in de buurt.

Bekijk ook deze woningen

Beukenbos Fase II
Beukenbos-Laar, Bladel
vanaf €950 p/maand
Palletplaatsen A67 Hapert
Palletplaatsen A67 Hapert
vanaf €6 p/maand