Open dag Villa Bleijenburgh

Op 24 september van 13:30-17:00 is er een open dag bij Villa Bleijenburgh!

Villa Bleijenburgh is een kleinschalig sfeervol wooncomplex voor mensen op respectabele leeftijd waar zorg op maat geboden kan worden. De villa heeft luxe faciliteiten zoals een zwembad, biljartzaal, sportruimte, ontmoetingsruimte en een prachtige tuin. Eind 2019 namen de eerste bewoners hun intrek en ze kunnen vanaf dat moment genieten van de veilige en comfortabele woonomgeving die Villa Bleijenburgh hun biedt.

We hadden graag eerder ons concept willen laten zien maar helaas vanwege de Covid periode, die ons een aantal jaren in de greep hield, is er tot op heden nog geen open dag van gekomen. Door de aanhoudende vraag van belangstellenden om de sfeer en beleving in levende lijve te komen proeven, organiseren we een open dag voor iedereen die interesse heeft. Het zorgteam staat voor u klaar om nadere informatie te verstrekken en ook is er de gelegenheid om in gesprek te gaan met bewoners mét en zónder een zorgvraag. De koffie staat klaar en we hebben ook aan het vertier voor de kleintjes gedacht.

Bent u benieuwd hoe wij onze zorg organiseren en wilt u sfeer proeven binnen de deuren van Villa Bleijenburgh?

Dan zien we u graag tussen 13:30 en 17:00 op de Bleijenhoek 50 te Bladel verschijnen.

Indien u graag een rondleiding wenst met een medewerker van het zorgteam kunt u zichzelf inschrijven door het aanmeldformulier in te vullen via deze link.

Kortom, u bent van harte welkom!

Villa Bleijenburgh; SchipVast & Navis Curae BV.

 

Meer berichten

Kunstexpositie aan de Neterselseweg in Bladel
Burgemeester opent WOII thema Mariatoren
Omgevingsdialoog plan Sniederslaan 70 Bladel
Start bouw Villa Nieuwzicht