Facility Point, Hapert

Prijs per maand, vanaf €438,-

Modern
Op een absolute A-locatie in de Brabantse Kempen is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, genaamd ‘Facility Point’. Dit multifunctionele kantoorgebouw kenmerkt zich door zijn moderne architectuur en springt eruit door haar ephyra kleur en strakke gevelopbouw. Het gebouw beschikt over professionele werkruimtes met moderne voorzieningen voor een ideale werksituatie en succesvolle toekomst!

Strategische ligging
Facility Point is gelegen op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, een bedrijventerrein met vele nationale en internationale bedrijven, waar technologie en kennisindustrie samengaan met zeer hoogwaardige maakindustrie. Op het Kempisch Bedrijvenpark vinden bedrijven elkaar en zorgen synergievoordelen voor een economische sterke regio. Dit bevestigt het onderzoek naar de economische prestaties van gemeenten in Nederland van bureau Louter, in opdracht van weekblad Elsevier. De gemeente Bladel behoort tot een van de sterke economische regio’s van Nederland. Volgens het onderzoek heeft de komst van het Kempisch Bedrijvenpark hieraan een grote bijdrage geleverd. Het bedrijvenpark ligt vlakbij Brainport Eindhoven en ligt aan de succesvolle ‘Kempen Corridor’, die bestaat uit de gemeenten langs de A67, vanaf de High Tech Campus in Eindhoven tot de Belgische grens. Het bedrijventerrein heeft goede uitvalswegen door haar ligging tegen de A67. Vanaf Facility Point bent u slechts 1 minuut met auto verwijderd van deze snelweg die u in korte tijd leidt naar de steden als Eindhoven en Antwerpen.

Restauratieve voorziening
Fresh Forward maakt Subway® tot een restaurant waar je graag naar binnen loopt. In de nieuwe stijl komen de grote favorieten van haar gasten – vers afgebakken brood, cookies en groenten – nog beter tot hun recht. De producten zijn uitgestald in lichte, moderne displays en het interieur wordt gekenmerkt door frisse kleuren. Daarnaast zijn er praktische, technische extra’s zoals USB-laadpoorten in de tafels, WiFi en digitale menu’s. Zo gaat Subway® met de tijd mee en wordt zij nog aantrekkelijker!

Het restaurant is gelegen op de begane grond van het Facility Point en is installatietechnisch volledig afgescheiden van de rest van het gebouw. Ook heeft het restaurant haar eigen ingang en sanitaire voorzieningen.

Naast dat u er zelf terecht kan voor heerlijk eten of bijvoorbeeld een kop koffie is er nog een bijkomend voordeel…Want heeft u overleg met uw zakenrelatie rond etenstijd? Geen probleem! Subway® kan ook uw catering verzorgen!

Interesse?
Kantoorruimte al vanaf 46 m² beschikbaar! Op dit moment hebben we geen kantoorruimte vrij, maar wilt u wel op de wachtlijst? Bericht ons via ons contactformulier. We bekijken dan samen de mogelijkheden zodra er wat vrijkomt.

Bekijk ook deze woningen

Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos Fase I, Bladel
vanaf €800 p/maand
Landleven-Eindhoven-29-nov.-2021-1-scaled (1)
Landleven, Eindhoven
vanaf €975 p/maand