De Specht, Bladel

Aantal kamers 1 of 2 slaapkamers
Woonoppervlakte 73m² tot 98m²
Prijs per maand, vanaf €880,-
Soort woning: Appartement

Wonen met voorzieningen op loopafstand

Op 1 mei 2021 zijn de woningen opgeleverd.

Eigenschappen woning

De 57 levensloopbestendige appartementen variëren in grootte van 73 m² tot 98 m². Dertig woningen zijn gelegen  in de sociale huursfeer en 27 woningen in de vrije sector. Alle woningen voldoen aan certificaat WoonKeur en 27 woningen voldoen zelfs aan WoonKeur Plus.

Iedere woning beschikt over een inkom, een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, een badkamer, een wasruimte-/berging met aansluitpunt wasmachine/droger, een bezoekerstoilet en buitenruimte. Afhankelijk van het type appartement heeft de bewoner ofwel een balkon/loggia ofwel een buitenterras. In de kelder van het appartementengebouw is een parkeergarage waar de bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats, bestemd voor het parkeren van een rijklare auto of motor. Ook heeft iedere bewoner in de parkeerkelder een eigen berging van ca. 5 m² groot voor het stallen van de fiets, een papierkliko en dergelijke. Nabij de hoofdentree van het gebouw is een ondergrondse afvalcontainer voorzien voor het deponeren van afvalzakken.

Hoogwaardige kwaliteit en oog voor veiligheid

WoonKeur is een inspectiecertificaat waarin woontechnische kwaliteitseisen zijn opgenomen. Bij die eisen is er speciale aandacht voor de gebruikskwaliteit van een woning, dat wil zeggen voor een praktisch, veilig en gezond gebruik. Rekening wordt gehouden met een bewoner die, al dan niet tijdelijk, een beperking kan krijgen. De eisen van WoonKeur waarborgen dat die bewoner dan in zijn huis kan blijven wonen. Eventueel zouden er enkele aanpassingen nodig kunnen zijn, gericht op de specifieke beperking van de bewoner. Alle woningen in voldoen Woonkeur en 27 woningen voldoen zelfs aan het WoonKeur Pluspakket. Het gebouw beschikt tevens over een lift, waardoor het goed toegankelijk is. De woningen hebben een energielabel A ++ en zijn hoogwaardig geïsoleerd, wat u terug ziet op de energierekening. Alle woningen beschikken over een HR-combiketel in combinatie met vloerverwarming. Verder voldoen de woningen aan moderne veiligheidseisen en zijn ze uitgerust met een videofooninstallatie, zodat u altijd kan zien wie er voor de deur staat. Ook is er een camerasysteem aanwezig dat een extra oogje in het zeil houdt.

Op de hoogte blijven wanneer er een woning vrij komt?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. U komt dan in ons woningzoekendenbestand, zodat u op de hoogte blijft op het moment dat er een woning vrij komt binnen dit appartementengebouw. Ook ontvangt u op dat moment een inlichtingenformulier van ons. Na ontvangst van het inlichtingenformulier, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de woningen, alsook de plattegronden en dergelijke vindt u in de brochure.

Bekijk ook deze woningen

Beukenbos Fase II
Beukenbos-Laar, Bladel
vanaf €950 p/maand
Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos, Bladel
vanaf €880 p/maand