De Snor, Bergeijk

Aantal kamers 1 slaapkamer
Woonoppervlakte 68m² tot 103m²
Prijs per maand, vanaf €880,-
Soort woning: Appartement

Dat zit wel Snor

Daar waar voorheen vele dorpsgenoten samen kwamen in café-zaal De Snor, onder het genot van een heerlijk biertje, ontpopt zich een nieuwbouwproject bestaande uit de realisatie van een appartementengebouw met 18 woningen. In de zomer van 2019 is Bouwbedrijf Borrenbergs uit Luyksgestel in opdracht van SchipVast gestart met de uitvoering. Bouwbedrijf Borrenbergs is al meer dan 75 jaar een begrip in de Brabantse Kempen en zorgt er momenteel voor dat het ontwerp van Keeris Architecten werkelijkheid wordt op deze karakteristieke locatie. Op 18 september 2020 is het project opgeleverd en ontvingen de trotse bewoners de sleutel van hun nieuwe woning.

Het gebouw ligt in hartje Bergeijk, dichtbij de voorzieningen, en beschikt over een lift, waardoor het eveneens geschikt is voor mensen op respectabele leeftijd. De 18 appartementen variëren in grootte van 68 m² tot 103 m² (inclusief buitenruimte) en zijn vanaf € 850,- per maand te huur. Iedere woning beschikt over een inkom, een woonkamer met open keuken, één slaapkamer, een badkamer, een wasruimte-/berging, een bezoekerstoilet en buitenruimte. Afhankelijk van het type appartement heeft de bewoner ofwel een balkon/loggia ofwel een buitenterras. Achter het appartementengebouw is een parkeerterrein gelegen waar de bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats en berging.

Op de hoogte blijven wanneer er een woning vrij komt?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. U komt dan in ons woningzoekendenbestand, zodat u op de hoogte blijft op het moment dat er een woning vrij komt binnen dit appartementengebouw. Ook ontvangt u op dat moment een inlichtingenformulier van ons. Na ontvangst van het inlichtingenformulier, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de woningen, alsook de plattegronden en dergelijke vindt u in de brochure.

Bekijk ook deze woningen

Beukenbos Fase II
Beukenbos-Laar, Bladel
vanaf €950 p/maand
Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos, Bladel
vanaf €880 p/maand