Pelgrimshof, Arendonk

Woonoppervlakte 111 m² tot 158 m²
Prijs per maand, vanaf €,-
Soort woning: Appartement

De koopwoningen
SchipVast heeft in samenwerking met AP/ART Architecten, Macobo en Borrenbergs Bouwbedrijf een appartementengebouw gerealiseerd aan de Voorheide, grenzend aan het Pelgrimsplein te Arendonk. Het gebouw bestaat uit 10 ruime woningen die variëren in grootte van 79 m² tot 136 m². Alle appartementen beschikken over minimaal twee slaapkamers. Zo zijn er drie woningen binnen het gebouw die beschikken over een drietal slaapkamers. Onder het gebouw is een parkeergarage voorzien die voorziet in voldoende parkeerplaatsen, fietsenstallingen en bergingen voor de bewoners. Ook zijn er twee bezoekersparkeerplaatsen voorzien op de begane grond. Het gebouw beschikt tevens over een lift.

Historie
Binnen het plangebied was een gedateerde woning gesitueerd, alsmede braakliggend terrein. Na sanering van deze woning leende het perceel zich derhalve goed voor een verdere versterking van de stedenbouwkundige structuur alsmede van de beeldkwaliteit door een verdere verdichting. In het onderhavige plan is een diversiteit aan appartementindelingen voorzien om elke woning zijn eigen uitstraling te geven. Het hoofdvolume is uitgevoerd in een lichtgrijze gevelsteen met houten accenten om het geheel te fragmenteren en luchtiger te laten aanvoelen.

Kortom: een sterke verbetering van de ruimtelijke kwaliteit ter plaatse en een aanwinst voor Arendonk!

Interesse?
De laatst beschikbare appartementen zijn vanaf € 235.000 beschikbaar. Interesse in een van de laatst beschikbare koopappartementen en wilt u meer informatie? Wacht niet langer en neem contact op met makelaarskantoor Immo Drie via 003214672066 of via haar website. Op de website van de makelaar vindt u tevens meer informatie over de woningen.

 

Bekijk ook deze woningen

Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos Fase I, Bladel
vanaf €800 p/maand
Landleven-Eindhoven-29-nov.-2021-1-scaled (1)
Landleven, Eindhoven
vanaf €975 p/maand