Beukenbos Fase II, Bladel

Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 86m² tot 113m³
Prijs per maand, vanaf €860,-
Soort woning: Appartement

Wonen met voorzieningen op loopafstand

Eind 2020 is Borrenbergs Bouwbedrijf uit Luyksgestel in opdracht van SchipVast gestart met de uitvoering van project 'Beukenbos Fase II'. Bouwbedrijf Borrenbergs is al meer dan 75 jaar een begrip in de Brabantse Kempen en zorgt er momenteel voor dat het ontwerp van Keeris Architecten werkelijkheid wordt op deze aantrekkelijke locatie.

Het plan sluit aan op het bestaande appartementengebouw van SchipVast aan de Bleijenhoek-Beukenbos te Bladel, dat 27 woningen omvat. Het nieuwe gebouw bestaat uit 18 appartementen. Na oplevering van het plan is er daardoor sprake van een appartementengebouw dat bestaat uit 45 woningen met een gezamenlijke parkeerkelder, lift en binnentuin. Het complex is voor voetgangers zowel toegankelijk vanaf de Bleijenhoek als vanaf het Beukenbos. Met de auto en fiets bereik je de parkeerkelder via de hellingbaan aan de Beukenboszijde van het complex.

Eigenschappen woning
De 18 levensloopbestendige appartementen variëren in grootte van 86 m² tot 113 m². Alle woningen voldoen aan het certificaat ‘WoonKeur’ en drie woningen voldoen zelfs aan ‘WoonKeur Plus’.

Iedere woning beschikt over een inkom, een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een wasruimte-/berging met aansluitpunt wasmachine/droger, een bezoekerstoilet en buitenruimte in de vorm van een loggia. In de kelder van het appartementengebouw is een parkeergarage waar de bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats, bestemd voor het parkeren van een rijklare auto of motor. Ook heeft iedere bewoner in de parkeerkelder een eigen berging van zo’n 5 m² groot voor het stallen van de fiets, een papierkliko en dergelijke. Op het buitenterrein van het gebouw wordt een ondergrondse afvalcontainer voorzien voor het deponeren van afvalzakken.

Op de hoogte blijven wanneer er een woning vrij komt?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. U komt dan in ons woningzoekendenbestand, zodat u op de hoogte blijft op het moment dat er een woning vrij komt binnen dit appartementengebouw. Ook ontvangt u op dat moment een inlichtingenformulier van ons. Na ontvangst van het inlichtingenformulier, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de woningen, alsook de plattegronden en dergelijke vindt u in de brochure.

Bekijk ook deze woningen

Graag uw aandacht
Belangrijke mededeling - Wachtlijst
vanaf €800 p/maand
Beukenbos Fase I (maart 2022)
Beukenbos Fase I, Bladel
vanaf €800 p/maand
Landleven-Eindhoven-29-nov.-2021-1-scaled (1)
Landleven, Eindhoven
vanaf €975 p/maand