Nieuws

57 levensloopbestendige appartementen op komst in Bladel
 
SchipVast heeft Van Gisbergen Bouw & Ontwikkeling opdracht gegeven om een nieuw woningbouwproject te realiseren aan de Specht in Bladel. Het project voorziet in 57 levensloopbestendige woningen, variërend van 73 m² tot 98 m² met onderliggende parkeerkelder en is ontworpen door Keeris Architecten. Er wordt ingezet op een gezonde mix tussen sociale en vrije sector woningen. Alle woningen voldoen minimaal aan WoonKeur, 27 woningen voldoen zelfs aan WoonKeur Plus. Een aanwinst voor de gemeente Bladel!
 

Bladel, 25 september 2019

Sloop café-zaal De Snor afgerond
 
Een zee van ruimte met een mooie geschiedenis op de plek waar de 18 huurappartementen gebouwd gaan worden. Het Eindhovens Dagblad schreef er een artikel over.
 

 

Bladel, 3 juli 2019

Voorbereidingen project Beukenbos Fase II
 
Momenteel worden de percelen aan de Bleijenhoek 17A/17B in Bladel alvast bouwrijp gemaakt in het kader van de realisatie van 18 nieuwe huurappartementen (86 tot 106 m²) met onderliggende parkeerkelder, welke bouw later in het jaar zal starten. De nieuwe woningen zullen aansluiten op het bestaande appartementengebouw van SchipVast aan de Bleijenhoek/het Beukenbos. Het uiteindelijke complex zal na oplevering van dit project bestaan uit 45 huurwoningen en vormt een mooi geheel in de wijk.
 

Bladel, 2 juli 2019

Dat zit wel snor!
 
De sloop van voormalig café-zaal De Snor aan de Burgemeester Magneestraat in Bergeijk is aangevangen. SchipVast gaat op deze plek 18 huurappartementen realiseren. De uitvoering ligt bij Borrenbergs Bouwbedrijf BV en de oplevering staat gepland in september 2020.
 

Bladel, 20 juni 2019