Nieuws

Bladel, 24 december 2019

Inschrijfronde huurwoningen De Snor gestart

Daar waar voorheen vele dorpsgenoten samen kwamen in café-zaal De Snor, onder het genot van een heerlijk biertje, ontpopt zich een nieuwbouwproject bestaande uit de realisatie van een appartementengebouw met 18 woningen. In september 2020 worden de woningen opgeleverd.

De brochure is gereed en de definitieve inschrijvingsronde is inmiddels van start gegaan. Geïnteresseerden moeten niet langer wachten en kunnen zich inschrijven via de website van SchipVast. Want je weet: aangenaam wonen in hartje Bergeijk, dat zit wel snor!

Bladel, 24 december 2019

Bouwupdate De Specht

De voorbereidingen in aanloop naar het grondwerk zijn gestart, project aan de Specht-Nachtegaal in Bladel. Uitvoering in samenwerking met o.a. Van Gisbergen bouw en ontwikkeling en Coppens Bouwmanagement.

Bladel, 13 november 2019

Bouwupdate De Snor

De bouw van 18 huurappartementen in Bergeijk vordert gestaag. Uitvoering geschiedt door Borrenbergs Bouwbedrijf en in samenwerking met Coppens Bouwmanagement.

De vraag naar de appartementen is groot. Geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven ontvangen eind dit jaar een brochure met meer informatie. Ook interesse? Schrijf u in via het formulier op onze website.Bladel, 12 november 2019